Провал на "Міс Всесвіт" перетворив Анну Неплях в іншу людину - ніяких криків і випивки: "Треба добре подумати"

Красуня вірить, що дзеркальні дати можуть допомогти привести життя нормальний ритм, і навіть здійснити заповітні бажання.

"21 і 22 грудня — ідеальний час для духовних практик, проведення часу на самоті і максимального зосередження на планах, очищення простору. Ці дні прекрасні для загадування бажань, пропишіть все, про що мрієте на папері. Перед тим, як щось загадати, необхідно добре подумати. Навчитися розуміти себе, свої мрії і цілі. І вірити. Збудеться!", - пише Анна.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

"Укрзалізниця" влаштувала квест для українців через чат-бот: "Не сканується квиток"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно "Укрзалізниця" запустила чат-бот для продажу квитків. Однак, виявилося, що система не до кінця продумана і не зовсім досконала. Так, в однієї з пасажирок виникли проблеми через чат-бот. Жінка придбала через додаток квиток на поїзд, але не змогла просканувати його в провідниці. Після цього пасажирку направили в залізничну касу, де їй теж не змогли нічим допомогти.

Згодом виявилося, що квиток, придбаний через чат-бот, може просканувати тільки начальник поїзда через спеціальну програму. Однак, про це жінці розповіли, коли вона купила новий квиток на той самий поїзд.

Фото: "Укрзалізниця"
Фото: "Укрзалізниця"

Марина Боржемська підказала українкам, як вибрати подарунок на Новий рік: "Якщо вам шкода грошей..."

Цього разу Марина поділилася своїми секретами вибору новорічного подарунка для найближчих. Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

"Якщо вам шкода грошей на щось, не купуйте. Щастя від такого презенту не буде. Якщо ви не впевнені, або людині сподобається, постарайтеся натяками уточнити, або ви на правильному шляху", - поділилася Марина.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

Віддавати більше мінімалки щомісяця, поки не виповнилося 18: в Україні посилили відповідальність за несплату аліментів

На виконанні у відділі державної виконавчої служби у Тернополі Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів на користь дитини у розмірі 6 000 грн щомісяця до досягнення дитиною повноліття.

Для того, щоб боржник почав виплачувати борг, виконавець був змушений накласти арешт на все майно боржника, а застосував обмежувальні заходи, які передбачені частиною 9 статті 71 Закону України. Так як він проживає за кордоном, то йому довелося заплатити заборгованість у сумі 236 400 гривень, штраф у сумі 119 700 гривень, а також виконавчий збір 23 640 гривень. Тільки після цього він зміг полетіти за кордон.

Аліменти, фото Знай
Аліменти, фото Знай

Українці перетворили село на Лас-Вегас перед Різдвом: у гірляндах будинки, комори та бульдозер

Село Настасів, що на Тернопільщині, стало відомим на всю країну завдяки своїй неймовірній святковій ілюмінації. Щоб прикрасити селище до різдвяно-новорічних свят, де проживає близько двох тисяч осіб, витратили 9 кілометрів гірлянд. Організатори вирішили не обмежуватися новорічною ялинкою, а пішли далі — нарядили все село у святкову ілюмінацію.

Гірляндами прикрасили сільські дороги, будинки, комори, колодязі і навіть сільськогосподарську техніку. Так, бульдозер ДТ-75, самоскид ГАЗ-52 і трактор Т-70 стали найпопулярнішими зонами для фотографування.

Фото: "Спецкор"
Фото: "Спецкор"