У центрі Києва, в магазині одягу "Desigual" стався скандал через прохання охоронця до невідомих молодих людей надіти медичну маску.

Охоронець виконував свої службові обов'язки і контролював відвідувачів, щоб ті перебували в магазині в захисних масках. Пара молодих людей навідріз відмовилися виконувати прохання чоловіка і всіляко його провокували, при цьому знімаючи весь конфлікт на камеру. Відео розмістили в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Один з порушників грубо і по-хамськи спілкувався з охоронцем, поки той намагався випровадити парочку з магазину. Дівчина, яка теж брала участь в цьому неподобстві, тікала від чоловіка по всьому приміщенню. У підсумку той не витримав і дозволив собі кілька грубих фраз на їх адресу.

"Ти що хвора? Пішла звідси! Ти що зовсім вже з глузду з'їхала?" - сказав охоронець.

Почалася словесна перепалка, в ході якої молодий чоловік вдарив охоронця в голову. Йому діагностували перелом черепа, а що сталося з провокаторами поки невідомо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, пасажир надів червоні стрінги замість маски і переполошив весь літак: "Вам доведеться вийти"

Як повідомляв Знай.uа, пасажири влаштували бійку у вагоні через маску, постраждали навіть малюки: "Діти плачуть"

Також портал Знай.uа писав, що шість поліцейських "полювали" за українцем без маски - спіймали: обличчям в підлогу, наручники і в ділянку