Відома в мережі YouTube б'юті-блогерка Жанна Іванетська вирішила поділитися зі своїми глядачами дуже важливою інформацією. Цього разу дівчина вирішила розповісти і показати, про процес фарбування волосся. Жанна в іронічній формі підписала відео так: "Як спалити до залисин волосся своїй подрузі? Реакція перукаря".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Жанни Іванетської "IVANETSKAYA".

Небезпечне фарбування волосся, скріншот: YouTube
Небезпечне фарбування волосся, скріншот: YouTube

У новому відео Жанна показала процес невдалого фарбування, а також реакцію перукаря на зіпсоване волосся своєї подруги. Тепер зрозуміло, що нібито "модні" фарбування волосся можуть просто спалити зачіску.

Небезпечне фарбування волосся, скріншот: YouTube
Небезпечне фарбування волосся, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Віддані шанувальники, глядачі і друзі Жанни почали активно коментувати нове відео. Багато людей здивувалися такій подачі інформації, яка стосується далеко не самого приємного процесу. Ну що ж, як кажуть-мода вимагає жертв.

Ось, що пишуть люди: "Забули згадати, що необхідно переконувати подругу в тому, що одного освітлення недостатньо і її волосся ще не губляться на тлі білосніжної стіни".

"Було б здорово побачити, як ви робите салонний догляд з маскою матрикс з рушником. Дівчатка у кого волосся потребують відновлення накидайте лайків, щоб Жанна побачила".

"Дуже круто, що Жанна прислухається до аудиторії! Спасибі за корисні відео, дуже сподіваюся, що вони вбережуть дівчаток :3".

"Жанночка, зніміть будь ласка огляд проф. засобів: незмивашки, креми для пористого волосся і як правильно ними користуватися. Також, непогано було б-огляд проф.засобів для відновлення волосся.".

"Дуже оригінально, Жанна)) прикольне відео вийшло)) розповісти про те, чим краще не користуватися на прикладі помсти злісної подрузі))".

"Посміялися від душу! Жанна, як завжди вдячні за позитив і гарний настрій на весь день! Дуже любимо Вас!".

Коментарі до відео, скріншот: YouTube
Коментарі до відео, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, відео з Адель викликало фурор в мережі. Знаменита співачка знялася без макіяжу.

Як повідомляв Знай.uа, українська Кардашян Олена Омович блиснула голими грудьми в мокрій майці: "На кентавра схожа".

Знай.uа писав, улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy.