8-річний Стас із Закарпаття звернувся до представників правоохоронних органів, щоб розшукати Святого Миколая.

Хлопець захотів подарунок, але не для себе - а для молодшого, 6-річного братика. І не простий подарунок, а інвалідний візок. Поліцейські миттєво відреагували на це звернення, "розшукавши" Святого Миколая. Вони передали письмове прохання адресату і, звичайно ж, допомогли дитині здійснити мрію хворої дитини. Про це йдеться на офіційному сайті.

Поліція, фото: zk.npu.gov.ua
Поліція, фото: zk.npu.gov.ua

Ця історія сталася в населеному пункті Свалява. Станіслав прийшов у відділення поліції, якому вкрай необхідно було передати йому важливий лист.

"Поліцейські влаштували для Стаса таку омріяну їм зустріч. Разом з "Миколою" передали хлопчикові та двом його меншим братикам подарунки – не лише інвалідне крісло, а й зимовий одяг, іграшки та купу смаколиків. Незвичайний день запам'ятався не тільки діткам, а й поліцейським. Адже вони стали свідками і учасниками історії, в якій довіра і віра в чудеса виправдали щиру дитячу мрію", - йдеться на сайті.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Поліція, фото: zk.npu.gov.ua
Поліція, фото: zk.npu.gov.ua

Поліція, фото: zk.npu.gov.ua
Поліція, фото: zk.npu.gov.ua

Поліція, фото: zk.npu.gov.ua
Поліція, фото: zk.npu.gov.ua

Реалізувати цю мрію вдалося як правоохоронцям, так і волонтерам, адже до свята залишалося всього кілька днів.

Нагадаємо, шестеро дітей загинули після падіння з надувного замку, який віднесло в повітря: мама не бачилася з малюком рік

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло став святим Миколаєм: патрульний врятував непритомного хлопчика з вогню

Знай.ua писав, автомобіль з українським прокурором протаранив зупинку: втік з лікарні - ЗМІ