Мотоцикл або автомобіль? Деяким людям складно зробити вибір в цьому питанні. Якщо ви з їх числа, вам припаде до душі творча Знахідка одного байкера, який вирішив спробувати себе в ролі дизайнера, пише видання 2drive.

Є автолюбителі, у яких прямо руки сверблять внести свої зміни в звичний дизайн машини або мотоцикла. Все, у чого є колеса і двигун внутрішнього згоряння, викликає у них захват і творчий запал. Такі собі творці-самоучки, очманілі художники, «маніяки ключа і викрутки». Навіть якщо результат їх праць змушує інших тільки спантеличено знизувати плечима, вони не відмовляться від затії.

Фото: 2drive
Фото: 2drive

Так сталося з французьким байкером на ім'я Франсуа Кноррек, який витратив десять років свого життя на створення чергового «франкенштейна» в автомобільному світі. Потрібно сказати, що мото-автомобіль під назвою "Снефелль" ("Snaefell") вийшов досить красивим, хоч і не зовсім зрозумілим. Поки що транспорт-гібрид, який його автор майстрував в гаражі по вихідних, існує в єдиному екземплярі. Про те, щоб його придбати, з господарем ще ніхто не говорив.

Фото: 2drive
Фото: 2drive

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомляли, спальне місце, душ і навіть гриль: українець із золотими руками зробив з горбатого "запорожця" справжній будиночок на колесах.

Як повідомляв Знай.иа, автолюбителі "відкопали" рідкісний ВАЗ-2106 після 20-річної сплячки в гаражі: один з перших і з 30 тисячами пробігу.

Знай.иа писав, українцям показали найрідкіснішу модель ВАЗ" Жигулі": стильний музейний експонат.