Українка поскаржилася на поганий сервіс "Нової Пошти". Про це вона повідомила у Фейсбук.

Жінка зазначила, що посилку передала бабуся внучку": двадцять яєць. Посилка їхала цілий день і в процесі доставки, за словами жінки, були пошкоджені яйця. Як доказ вона показала фотографію з розбитими яйцями.

"Передала бабуся онукові на день народження передачу. Оплачену, з доставкою. Посилка їхала день. Прибуло: 20 яєць, з них жодного цілого – хоча були в пластиковому контейнері і бульбашках додаткових. І-розчавлена навпіл пластмасова банка меду. Ось як?",- поскаржилася жінка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці масово почали обурюватися діям працівників даної кур'єрської служби.

"Кидали. Я одного разу стала свідком, як вони в ящики для відправки кидають посилки, буквально кидають. Всередині все похолоділо, тому що сама надсилаю делікатні речі. Правда, після декількох прикрих випадків упаковую все дуже тісно"; " дуже дивно, що взагалі-то взялися яйця перевозити. Ось взагалі ніколи такого не брали", - повідомляють вони.

Примітно, що на пост відреагували співробітники "Нової пошти", які пообіцяли у всьому розібратися.

"Доброго ранку, Олена. Жахливо 😩 особливо, знаючи, що це передача від бабусі онукові Напишите напишіть нам, будь ласка, номер накладної – хочемо у всьому розібратися", - зазначають там.

Нагадавши, камери не допомогли? В Україні різко зросла кількість ДТП, експерти назвали причини

Також Знай писав, 200 гривень фальшивим "паркувальникам": водіїв попередили про аферистів на дорогах, як розпізнати обман

Раніше повідомляв Знай, у журналіста нахабно вкрали велосипед під час спілкування з начальником поліції