Журналіст під час інтерв'ю з начальником Національної поліції Києва, сам того не підозрюючи, став "жертвою" підлого злодюжки, який підібрав вдалий момент і без докорів сумління привласнив собі його велосипед.

Про це Олег Черниш написав на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook, але через деякий час видалив публікацію. На щастя, залишилися підтверджуючі скріншоти.

Журналіст "РБК-Україна" розповів, що під час того, поки він брав інтерв'ю у начальника Нацполіції Києва Івана Виговського і знаходився в будівлі Головного управління столичної поліції, його велосипед викрали прямо з-під власної квартири. Хлопець уточнив, що транспорт стояв у коридорі його під'їзду, прикутий до стіни і захований за дверима.

Фото Олега Черниша у Facebook
Фото Олега Черниша у Facebook

Те, що трапилося він назвав "київським парадоксом", але нітрохи не засмутився через втрату. Як пояснив журналіст, велосипед був "стареньким, покоцаним і не дуже дорогим".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Велосипед журналіста
Велосипед журналіста

"Що таке "київський парадокс"? Це коли береш інтерв'ю у начальника київської поліції (фото 1), а в цей момент у тебе крадуть велосипед (фото 2) прямо з-під квартири", - написав журналіст у соцмережі.

Скріншот з Facebook, Олег Черниш
Скріншот з Facebook, Олег Черниш

Нагадаємо, чоловік перетворився на скаженого собаку, бажаючи покарати хлопця своєї колишньої: душив і кусав

Як повідомляв Знай.uа, касирка вкрала з банку 23 мільйони і зникла навіть для рідних: залишила тільки прощальну записку

Також портал Знай.uа писав, що камера спостереження в спортзалі змусила чоловіка понервувати: "Не соромимося, роздягаємося"