Почався заключний повний тиждень грудня і нарешті українці відчують той самий холод, який і повинна таїти в собі зима.
Десь пролітає сніжок, але він не затримується надовго через те, що температури не дозволяють собі цього зробити. Проте, синоптики вже щосили готують регіони до того, що з середи буде серйозний мінус, від якого не сховатися навіть під рукавичками і шапкою.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

По карті Укргідрометцентру можна побачити, що всі українські області опиняться під впливом мінімальних опадів і тільки в західних регіонах їх буде предостатньо. Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на 20 грудня.

"В Україну йде мороз! Завтра похолодання лише торкнеться нас легенько лапою, як кіт о 5 ранку, будуть заходити поки невеликі "мінуси". До середини тижня похолодання зміцніє, морози затріщать сильніше, проте вже з п'ятниці знову очікується потепління. Практично всюди 20-го грудня літатиме невеликий сніг і вже почне хапатися за тротуари і дороги ожеледиця. Втримається поривчастий вітер північно-західного напрямку", - пише вона в публікації.

У понеділок, 20 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃ ...+ 4℃ вдень і -4℃ ...+ 4℃ вночі у всіх областях. Холодно буде абсолютно всім, температура рівномірна у всіх регіонах (тільки південним буде злегка тепліше). Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (Північно-Західного і західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...-2℃ вдень, вночі 0℃ ...-2℃.

Прогноз погоди на 20 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 20 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, частина Києва вночі засипало снігом: 80 тонн білого дива, Камази і +3 за вікном

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Знай.ua писав, українців попередили про різку зміну погоди з похолоданням до -18: коли і де чекати морозів