Патрульний врятував дитину, яка ледь не загинула під час пожежі. Про це повідомляє Фейсбук-портал патрульної поліції Луганської області.

Подія трапилася в місті Сєвєродонецьк на вулиці Першотравневій. Михайло Бойко бігав на вулиці Першотравневій у вільний від роботи час. Йому зателефонувала дружина і розповіла про пожежу в його будинку.

"біля під'їзду стояли схвильовані сусіди, які йому повідомили, що в одній з квартир пожежа і щойно з квартири було чути крик і плач дитини. На запитання Михайла викликали вони рятувальників і сусіди повідомили, що викликали. Патрульний побіг рятувати дитину",-повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Правоохоронець вирішив проникнути в квартиру до приїзду рятувальників. Він вибив двері і проник всередину житла до приїзду рятувальників.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"відкривши двері квартири, де була пожежа, Михайло побачив на підлозі лежачого без свідомості хлопчика. Взявши дитину на руки, він виніс його в під'їзд, де стояли люди", - повідомляють правоохоронці.

Нагадавши, камери не допомогли? В Україні різко зросла кількість ДТП, експерти назвали причини

Також Знай писав, 200 гривень фальшивим "паркувальникам": водіїв попередили про аферистів на дорогах, як розпізнати обман

Раніше повідомляв Знай, у журналіста нахабно вкрали велосипед під час спілкування з начальником поліції