У Кривому Розі автомобіль, в якому сидів військовий прокурор Одеської області, Lexus врізався в зупинку. Про це повідомляє портал Факт.

Подія трапилася на вулиці Купріна. У момент ДТП поблизу зупинки людей не було, тому обійшлося без постраждалих.

При цьому в автомобілі виявили заступника начальника відділу спеціалізованої прокуратури з військової та оборонної сфери Південного регіону Вадим Лапоха.

ЗМІ припускають, що він і був винуватцем аварії і також мав алкогольне сп'яніння. Чоловік перший час прикинувся, що спить. Йому було виписано два адмінпротоколи.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Імовірно Лапоха відмовився проходити тест патрульних і був доставлений в лікарню з попереднім діагнозом - гостре алкогольне сп'яніння.

Однак того ж вечора заступник начальника прокуратури в оборонній сфері покинув лікарню. Згодом у нього виник конфлікт з журналістом на заправці.

Інформацію поки не підтверджують правоохоронці. Зокрема, військова прокуратура повідомляє, що приступила до розслідування.

"18 грудня 2021 року нами призначено власне службове розслідування з метою повного, всебічного та об'єктивного дослідження всіх обставин цієї події. Ми заявляємо про нетерпимість до вчинків, які можуть зашкодити репутації органів прокуратури, - заявляє представник військової прокуратури.

Нагадаємо, камери не допомогли? В Україні різко зросла кількість ДТП, експерти назвали причини

Також Знай писав, 200 гривень фальшивим "паркувальникам": водіїв попередили про аферистів на дорогах, як розпізнати обман

Раніше повідомляв Знай, у журналіста нахабно вкрали велосипед під час спілкування з начальником поліції