Для всіх українців, які займаються вихованням діток, починаючи навіть з 1 рочки, з'явилися дуже цікаві новини. Так, Починаючи з четверга, 13 січня, 2022 року кінотеатри однієї з популярних мереж щомісяця показуватимуть мультфільми "для найменших".

Кінопокази проходитимуть в рамках проєкту "Мультики в кіно. Українське для малюків".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Держкіно.

Для маленьких глядачів відберуть хороші українські мультики і створять спеціальні умови для перегляду.

Мультики в кіно, постер: Держкіно
Мультики в кіно, постер: Держкіно

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зокрема, малюкам забезпечать: м'яке світло в залі, що не згасає весь сеанс; тихий звук, що працює на 50% від рівня звичайної потужності; тривалість одного сеансу до 30 хвилин; епізоди з різних мультсеріалів в кожному випуску, щоб діти не занудьгували; розклад сеансів, яке обходить час денного сну малюків.

Мультики показуватимуть двічі на день: об 11.00 та о 17.00. Всі мультики для дітей створені українськими студіями, а їхні персонажі – повністю україномовні.

"Сучасні, добрі, навчальні українські мультфільми існують. Вітчизняні кіноексперти об'єднали свої зусилля, щоб знайти, зібрати і показати кращі українські мультики для малюків в одному місці і в зручний час...", - повідомили в Держкіно.

Тепер будуть показувати наступні мультики: "Хоробрі зайці", "210 добрих справ", "Маленьке містечко", "Першосвіт".

Щомісяця в кінотеатрах стартуватиме нова збірка, яка розвиватиме історію попередніх мультфільмів.

Раніше повідомляли, чоловік заборгував власній дитині і опинився у в'язниці: "От би ви до всіх такі заходи".

Як повідомляв Знай.uа, українські батьки просять скасувати домашні завдання: діти до ночі сидять над підручниками, жодних розваг і відпочинку.

Знай.uа писав, українці крім 1000 від Зеленського можуть отримати ще 8 тисяч: у Мінсоцполітики нагадали про терміни.