Жінка купила в невеликому магазинчику курячий фарш, щоб порадувати улюблених дітей свіжими котлетками, але різко передумала, коли вдома при розтині пакета виявила всередині грудки манної каші.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Мешканка міста Кременчука розповіла про свою досить неприємну знахідку грудочок манної каші в купленому фарші, з якого вона хотіла приготувати дітям смачні котлетки.

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Жінка зафіксувала все на камеру і вирішила повернути в магазин сумнівний продукт, де і зняла реакцію продавчинь, які до цього продали їй курячий фарш. Примітно, вони вони зовсім не здивувалися від побаченого і без питань повернули всю суму, яка була вказана в наданому чеку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Раніше ми писали про те, що на студента обвалилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови

Нагадаємо, 150 гривень за 500 грам і половина в коробці - гнила: українці показали шалені ціни на "елітну" полуницю

Як повідомляв Знай.uа, украінець нарвався на хамство в магазині через" безцінну "ковбасу- "Міняй зовнішній вигляд, манери, говір"

Також портал Знай.uа писав, що спритна миша перевірила якість продуктів у вітрині супермаркету замість Ольги Фреймут: "Новий Ревізор"