Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і Відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Якось, на кухні одного з львівських закладів, помітили кухаря, який готував для відвідувачів бургери з однією "голою" рукою, без рукавички. А зараз повернемося до продуктових, до супермаркету "Таврія В", який розташовується в торгово-розважальному центрі "Квартал" по вулиці Кам'янецька, 17.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

"Харчова моль оселилася в пакет з борошном. Вся упаковка в павутині, яйцях і личинках. #Хмельницький", - йдеться у публікації.

Не всі користувачі в Інтернеті відреагували на дану новину якось негативно на адресу магазину. Деякі навпаки почали жартувати, адже на упаковці написано, що продукт повністю органічний.

Моль на борошні, фото: Telegram
Моль на борошні, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Бонусний подарунок", "Тю, так написано ж - "ORGANIC". З бонусом", "Зате Органік😃🤪", "Ну і пох, значить без ГМО", "Значить борошно Файна!", - пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, МОЗ розширив список регіонів "червоної зони": що працюватиме в містах і які обмеження діють

Як повідомляв "Знай.ua", магазин так хотів спихнути м'ясо, що "зупинив" час: "Продати за всяку ціну". У коментарях люди помічають, що обов'язково перед покупкою варто повіряти, чи не переклейні чи на продуктах стікери.

Знай.ua писав, дитині потрапила в тарілку гусениця в шкільній їдальні, але кухарі закрили очі: "Сама підкинула"