У п'ятницю, 17 грудня 2021 року, в Київській області - в Тарасівці, сталася смертельна подія.

При цьому, досі невідомо, чому загибла жінка не помітила наближення вантажного потяга, про що свідчить опубліковане в мережі Відео з камер спостереження.

Потяг, скриншот youtube  wl/trains
Потяг, скриншот youtube wl/trains

"ПП під Києвом у Тарасівці: "товарняк" переїхав жінку. Вона померла на місці, медикам залишалося лише констатувати смерть. На місці працюють "швидка", поліція і слідчо-оперативна група", — йдеться в повідомленні.

Трагедія сталася на регульованому переїзді, проте Українка ніяк не відреагувала на те, що шлагбауми були опущені, стояла черга автомобілів і людей. Вона помітила рухомий транспорт лише в самий останній момент, коли вже було пізно.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Потяг, скріншот: Telegram
Потяг, скріншот: Telegram

Потяг, скріншот: Youtube
Потяг, скріншот: Youtube

"Це нормально", "Подорожник докласти", "Як можна не чути товарняк, може у неї проблеми були зі слухом?", "Машиніста шкода. Для них це найжахливіше, що може статися", "Глухий вона бути не може - глухі по сторонах дивляться", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (Потяг)
Коментарі, скріншот: Telegram (Потяг)

Нагадаємо, пасажири влаштували бійку у вагоні через маску, постраждали навіть малюки: "Діти плачуть"

Як повідомляв "Знай.ua", штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання

Знай.ua писав, таксист нахабно висадив дівчину з машини: образився, що вона вибрала довгу поїздку. Блогер Валерія Маркатулова поскаржилася на водія "Яндекс.Го". На своїй тікток-сторінці вона опублікувала відеозапис конфлікту.