Студент Одеського училища опинився не в тому місці і не в той час - бетонна стеля обвалилася на нього і завдала серйозних травм.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Цього разу опублікували шокуюче відео з Одеського морського кухарського училища №26, де стара стеля обвалилася просто під час заняття. На кадрах видно масштаби збитку і жахливий стан освітнього закладу, в якому навчаються тисячі українських підлітків.

В результаті падіння стелі постраждав один зі студентів. На хлопця обвалилися уламки цементу і пошкодили життєво важливі частини хребців.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Його доставили в лікарню з травмою шийного і грудного відділів хребта. Зараз правоохоронні органи проводять розслідування даного інциденту і шукають винних.

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Раніше ми писали про те, що українка ледь не з'їла шматок пакету разом з бургером, бонус не з приємних: "Жуй, що дають"

Нагадаємо, що украінка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету: викинув з машини в болото і виламав пальці

Як повідомляв Знай.uа, 150 гривень за 500 грам і половина в коробці - гнила: українці показали шалені ціни на "елітну" полуницю

Також портал Знай.uа писав, що українці показали справжню "труну на колесах" - трамваєм страшно і назвати: "Ковбасить на швидкості"