З міста Хмельницький прийшли дуже цікаві новини, які змусять наших читачів ще раз подумати про те, як у сучасному світі батьки займаються вихованням своїх діточок. Справа в тому, що в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "АТБ" неуважна мати залишила свою маленьку доньку без нагляду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Інцидент з дитиною в АТБ, фото: Telegram
Інцидент з дитиною в АТБ, фото: Telegram

"Цеждитинка" в #АТБ на Зарічанській, 34, ходить по столу для пакування продуктів. Батьки бачать, охоронець бачить. Всім все одно. #Хмельницький", - пишуть автори.

Також автори публікації крім простих слів додали ще й знімок, на якому можна помітити, що маленька дівчинка, приблизно років 5-ти, дійсно гуляє по високому парапету у верхньому одязі та взутті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До слова, ясно, що дівчинка піднялася туди сама, за своїм бажанням, і не знала, що на місцях, де продукти ходити в брудному взутті не можна. Однак автори поста додають, що всім навколо було все одно, як матері дівчинки, так і охоронцеві супермаркету.

Раніше повідомляли, українка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету: викинув з машини в болото і виламав пальці.

Як повідомляв Знай.uа, батьки зібралися вперше порадувати дитину ананасом, але ледь не нашкодили: "Таке їсти не можна".

Знай.uа писав, українка ледь не з'їла шматок пакету разом з бургером, бонус не з приємних: "Жуй, що дають".