Для українки заробітки в Італії закінчилися фатально: пенсіонер вистрілив у свою доглядальницю

В Італії 81-річний пенсіонер вбив свою доглядальницю, громадянку України Марію Баран. Місцевий житель маленького італійського містечка Торре-Аннунціата Пеллегріно Рейбальді застрелив 67-річну українку з особистої зареєстрованої зброї 15 грудня. Марія померла в квартирі пенсіонера ще до приїзду поліції та медичної допомоги.

81-річний італієць, який вбив українку
81-річний італієць, який вбив українку

Тест за 24 години і ніяких туристів: які країни Євросоюзу заборонили українцям приїжджати, є нові вимоги

У той час, коли український уряд продовжив адаптивний карантин до 31 Березня 2022 року, цілий ряд держав-членів Європейського Союзу змінили правила в'їзду для громадян України. Такі зміни були прийняті, за офіційною версією, на тлі поширення штаму "Омікрон" деякі з країн Європи прийняли рішення ввести більш жорсткі обмеження на перетин кордону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Переможець "Холостячки" Андрій Задворний жартома зізнався, що він гей: і тут понеслося

Зовсім недавно закінчився другий сезон романтичного шоу" Холостячка " з виконавицею Златою Огневич в головній ролі. Дівчина намагалася знайти довгоочікувану любов на цьому проекті і знайшла, але лише на якийсь час. Зовсім недавно Андрій Задворний розповів про свої емоції після прочитання негативних коментарів на його адресу, а один з користувачів навіть запропонував, що причина розриву відносин між ним і Златою — його нетрадиційна сексуальна орієнтація.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

В Україні заборонили сигарети і тютюн-міцно закурити тепер не вийде

Верховна Рада України підтримала зміни до деяких законів України, стосовно тютюну-продажу міцних і ароматизованих сигарет. Міцними вважаються ті, рівень викидів нікотину, смоли, дигідрогену вуглецю в димі яких перевищує 1 мг (в кожній сигареті) і 10 мг, відповідно.

Електронна сигарета, скріншот: Youtube
Електронна сигарета, скріншот: Youtube

Анастасію Волочкову запідозрили в причетності до смертей її улюбленців: "Маркіз, Мурисік, Жоржик, Гуччі, Лаккі..."

Скандально відому російську балерину Анастасію Волочкову звинуватили в загибелі кота. Про це повідомляють російські ЗМІ. Як зазначається, в розкішному особняку 45-річної балерини проживав пухнастий кіт Лаккі. Тварині породи Британська шиншила було всього чотири роки, кіт був зовсім молодим. ДО РЕЧІ, жив Лаккі у власному триповерховому будиночку, який побудували спеціально для нього за дизайнерським ескізом.

Скрін, відео Волочкова і кіт
Скрін, відео Волочкова і кіт