На офіційній сторінці пресслужби Міністерства соціальної політики України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій йдеться, що громадяни Досі можуть отримати 8 тисяч гривень від держави.
Це стосується застрахованих осіб, для яких було продовжено термін уточнення реквізитів банківського рахунку для отримання одноразової грошової допомоги. Хтось міг подати заяву ще в квітні-травні 2021 року, проте не отримати гроші через невірно вказану інформацію. Уточнити дані можна до 20 грудня.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

"Звертаємо увагу, що застраховані особи, які не змогли отримати допомогу з причини неправильно зазначених банківських реквізитів, можуть повторно звернутися через портал "Дія" і уточнити реквізити банківського рахунку для виплати їм допомоги в розмірі 8 000 гривень в термін не пізніше ніж до 20 грудня 2021 р.", - йдеться в публікації.

За допомогою цього ж порталу і додатки буде відправлено повідомлення застрахованим особам, в якості нагадування. Повідомляється, що перераховувати кошти буде АТ "Ощадбанк" за стандартом IBAN на банківський рахунок.

Українці, фото знай.иа
Українці, фото знай.иа

Це відбувається паралельно готовності до виплати 1000 гривень всім вакцинованим громадянам за ініціативою Володимира Зеленського.

Нагадаємо, матеріальна допомога при народженні дитини: українці знайшли спосіб отримати більше ніж 41 280 грн, що потрібно зробити

Як повідомляв "Знай.ua", 7 видів безкоштовних медпослуг і мінімалка 20 тисяч: Рада готує українцям подарунок "під ялинку" – деталі і терміни

Знай.ua писав, шахраї атакують українців через 1000 грн Зеленського-як не попастися на "чорне" sms: попередьте батьків