У Великій Британії почали тестувати безголкову вакцину прости коронавірусу. Вона вводиться за допомогою струменя повітря.
Про це повідомляє ВВС.
Так, стало відомо, що у Британії розпочалися випробування нової безголкової COVID-вакцини для захисту від майбутніх штамів коронавірусу. Зазначається, що ця вакцина повинна вводитися за допомогою струменя повітря. Її розробив професор Джонатан Хіні з Кембриджського університету.

Безголкова вакцинація, скріншот з відео
Безголкова вакцинація, скріншот з відео

Випробовування нової безголкової вакцини проходитимуть у Центрі клінічних досліджень NIHR у Саутгемптоні, учасниками будуть люди віком від 18 до 50 років.
Професор Хіні зазначив, що вакцина DIOS-CoVax використовує технологію для боротьби з хворобою, яка може забезпечити значно ширший захист від варіантів різних штамів коронавірусу.

Безголкова вакцинація, скріншот з відео
Безголкова вакцинація, скріншот з відео

"Життєво важливо, щоб ми продовжували розробляти вакцини-кандидати нового покоління, готові допомогти захистити нас від наступних вірусних загроз", - зазначив він.

Нагадаємо, як отримати тисячу Зеленського за вакцинацію: покрокова інструкція. Отримати тисячу гривень за вакцинацію можна через додаток "Дія" на картку "єПідтримка"

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський вирішив долю 1000 гривень для пенсіонерів: театр і книги не межа. Володимир Зеленський анонсував розширення можливих придбань за тисячу гривень від держави

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, економічний паспорт українця: хто зможе отримати від 10 до 20 тисяч доларів і на що їх витратити. Українцям розповіли, як працюватиме економічний паспорт.