У Києві, в міжнародному аеропорту "Борисполі" українським прикордонникам трапився до рук громадянин країни-агресора Росії, який вирішив видати себе за агента спецслужби. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Як зазначається, росіянин, який викликав підозри в українських митників, прямував до України рейсом з Абу-Дабі, столиці Об'єднаних Арабських Еміратів. Для чого саме він прямує до України, пасажир рейсу пояснити не зумів. При паспортному контролі він надав документ на ім’я 45-річного громадянина Російської Федерації, проте закликав не вірити цьому, бо паспорт, мовляв – це лише його прикриття.

Прикордонники, фото: Facebook
Прикордонники, фото: Facebook

Порушник розповів, що раніше декілька років був співробітником Федеральної служби безпеки РФ і Головного розвідувального управління Росії, працював на "команду Путіна". Він також додав, що чекає на свою нагороду - медаль "героя Росії", яку йому пообіцяли, проте не дали, а натомість на нього «почали здійснювати атаки».

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Саме через ці обставини росіянин наважився просити про допомогу в українських спецслужб. Проте прикордонники його "розвернули" і відправили зворотним рейсом до Абу-Дабі.

Раніше повідомляли, прикордонники спіймали узбека з російським триколором - приїхав за трактором без грошей: "Вибачення не допомогли..."

Як повідомляв Знай.uа, Міноборони мобілізує 200 тисяч резервістів, поглядаючи на Путіна.

Знай.uа писав, українців попередили про загрозу напливу мігрантів з Білорусі: підняли дрони і авіацію - на черзі "стіна" за 17 млрд.