Просто з головного в країні аеропорту "Бориспіль" прилетіли дуже цікаві новини. Справа в тому, що наші прикордонники відмовили у в'їзді до країни підозрілому громадянину Узбекистану, який прилетів в Україну нібито за тим, щоб купити трактор. А найдивніше те, що чоловік був одягнений в спортивний костюм з символікою держави-агресора Російської Федерації (з триколором).

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної прикордонної служби України.

За інформацією прикордонників, вони звернули увагу на іноземця через його провокаційний костюм.

Заборона для чоловіка в костюмі з триколором, фото: ДПСУ
Заборона для чоловіка в костюмі з триколором, фото: ДПСУ

"На одязі мандрівника були зображення прапора і герба країни-агресора і написи Russian national team. Громадянин Узбекистану був запрошений у службове приміщення для проведення поглибленої перевірки, під час якої він сам зрозумів, що одягнувся не зовсім відповідно і вибачився перед усіма українцями. Але це не допомогло іноземцю перетнути український кордон, тому що під час прикордонного контролю з'ясувалося, що він не може підтвердити мету поїздки", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Бориспіль, скріншот: YouTube
Бориспіль, скріншот: YouTube

Чоловік розповів, що планував купити в Україні трактор для фермерського господарства. Але під час опитування не зміг розповісти ані про свою ферму, ані про те, у кого і який трактор він хоче придбати.

У той же час у мандрівника не було з собою грошей не те, що на покупку сільгосптехніки, але навіть на бронювання готелю, а місткість його багажу значно перевищувала заявлений термін перебування в Україні. В результаті "фермер" вилетів в Ташкент зворотним рейсом.

Раніше повідомляли, блокпости на дорогах, рейди і "фундамент" нової стіни: на кордонах України помітно посилюють охорону - що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа, Міноборони мобілізує 200 тисяч резервістів, поглядаючи на Путіна.

Знай.uа писав, українців попередили про загрозу напливу мігрантів з Білорусі: підняли дрони і авіацію - на черзі "стіна" за 17 млрд.