Перша леді Олена Зеленська поділилася книгою, яку варто прочитати кожному українцю. Вона підійде, як для дітей, так і для дорослих, адже вона вчить, що відрізнятися - нормально.

Про це Олена Зеленська написала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

"Відрізнятися – це нормально. Інший – не означає гірший. Кожна і кожен з нас – особливі, і варто завжди поважати як свою, так і чужу унікальність". Це цитата з нового видання "Світ без меж" – книги про розмаїття та рівність. Вона водночас і для дітей, і для дорослих. Бо і вчителі, і батьки знайдуть тут дещо нове для себе", - зазначила Зеленська.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Олена Зеленська переконана, що цю книгу варто прочитати кожному, адже всі покоління читачів знайдуть що обговорити після читання. Ця книга навчить, тактовно спілкуватися з усіма людьми, не вішаючи на них ярлики.

"Книга розповідає, як усвідомити, що люди різні – і за фізичними, і за ментальними даними, і як це прийняти. Вона вчить тактовно спілкуватися, уникаючи ярликів. Чому краще казати "люди з інвалідністю", аніж "інваліди"? Бо кожна людина – особистість, і не можна нікого визначати лише за діагнозом. Адже світ без меж – це світ щасливих людей", - зазначила вона.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


За словами Олени Зеленської цю 20 тисяч примірників цієї книги доставлять до українських шкіл вже до кінця 2021 року.