Дружина президента Володимира Зеленського Олена теж намагається зробити життя в Україні кращим.

Вона хоч і не часто часто, але періодично розповідає про те, що їй вдалося зробити, що станеться в майбутньому або про важливі проекти, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік. І зараз вона вирішила поговорити щодо книг, бо до 19 грудня в Україні стартує Національний тиждень читання, який здатний об'єднати письменників, читачів і всіх інших людей, хоч якось пов'язаних з літературою.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Олена зараз читає "П'ять четвертинок апельсина" Джоан Гарріс. Цей твір створив якусь новорічну атмосферу, щоб можна було загорнутися в м'який плед і отримати задоволення від книги.

"Разом зі зворушливими дитячими спогадами та сімейними історіями – це книга про війну. Про її страшні наслідки навіть через покоління. Про передчасне дорослішання дітей і незрілості дорослих. Про ненависть, яку може зупинити тільки любов", - заявила Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За її словами, світові дослідження говорять, що в рік оптимально читати десь 12-20 книг, щоб тренувати мозок і цілеспрямованість.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

"Ледве дочитала, мені не сподобалася", "Короткі відповіді на великі питання, S. Hawking", "Нам і читати не потрібно про важкі часи, ми проживаємо їх зараз завдяки нашій владі!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Зеленська не доїхала? Українські школярі обідають з тарганами

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська показала, як виживати українцям, постраждалим від домашнього насильства: "Шанс на нове життя"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський назвав улюблені страви, і це не шаурма - "Раз на півроку..."