Олена Зеленська взяла участь у зустрічі жіночого клубу Європейської Бізнес Асоціації і заговорила про жіночі права.

Дружина українського президента періодично розповідає про свої досягнення, плани і проекти. На її офіційній сторінці в Instagram 1,7 мільйона людей, які стежать подробицями суспільного життя Олени Зеленської.

13 Грудня перша леді України розповіла про те, як взяла участь у зустрічі жіночого клубу Європейської Бізнес Асоціації. Вона вирішила підняти питання жіночого лідерства. Дружина українського президента повідомила, що їй подобається слово лідерка. Як зазначила, що даний фемінітив з'явився недавно, але прижився.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чому ми говоримо про жіноче лідерство окремо? Тому що воно, на жаль, не даність. Воно виборене у справжніх боях за права. І досі, за даними Держстату, жінки – у меншості на керівних посадах у компаніях. Жінці втричі складніше стати керівником, а отже, треба втричі наполегливіше до цього йти. Хоча доведено: проекти, де керівниць більше, нарощують прибутки в середньому на чверть", - повідомила вона.

Нагадаємо, Олена Зеленська не доїхала? Українські школярі обідають з тарганами.

Як повідомляв " Знай.ІА", Олена Зеленська показала, як виживати українцям, постраждалим від домашнього насильства: "Шанс на нове життя".

Знай.ІА писав, Володимир Зеленський назвав улюблені страви, і це не шаурма - "Раз на півроку...".