Дружина президента Володимира Зеленського Олена теж намагається зробити життя в Україні кращим.

Жінка не надто часто, але все ж періодично розповідає про те, що їй вдалося зробити, що станеться в майбутньому або про важливі проекти, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Цього разу вона поділилася інформацією про те, де можна спробувати смачні авторські солодощі, замовити одяг, зробити фотосесію та інше. Йдеться про ярмарок "Ключ до свободи", який хоч і виглядає, як звичайний передріздвяний ярмарок, але містить у собі щось більше.

"Вона представляє товари та послуги соціальних підприємств, які працевлаштовують постраждалих від домашнього насильства. Ця можливість працювати або навіть перевчитися на нову спеціальність, надана кар'єрним хабом "Розірви коло" вже допомогла почати нове життя понад 180 людям. Частину свого прибутку вони тепер направляють на допомогу іншим - на протидію і запобігання домашньому насильству в своїх містах", - заявляє Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Розташовується вона в центрі ArtHall, на шостому поверсі, по вулиці Десятинна, 12.

"Вау😍", "Прочитала коментарі і думаю чому є люди злі, які дозволяють собі нецензурно висловлюватися", "Спасибі❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський назвав улюблені страви, і це не шаурма - "Раз на півроку..."

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська зустрілася з тими, на чиї плечі покладає світле майбутнє України: "Творці змін"

Знай.ua писав, Олена Зеленська згадала важке минуле, яке змушує її піклуватися про малюків: "Діти з недитячими поглядами"