Авіакомпанії довелося відчайдушно викликати ветеринарів, які стріляли з пістолета з транквілізатором, щоб покласти край протистоянню за участю двох нахабних левів, які вирвалися зі свого контейнера в сінгапурському аеропорту Чангі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Пара левів викликала паніку в пасажирському аеропорту, вирвавшись з вольєра.

За повідомленням Державної газети The Straits Times, тварини-вбивці зробили спробу втекти в неділю під час транзиту в аеропорту Чангі в Сінгапурі, коли їх перевозили на «закордонний об'єкт».

Один з них навіть був помічений лежачим розслабленим на своєму ящику після спроби звільнитися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Singapore Airlines (SIA), які обробляли левів у складі групи з семи осіб, були змушені терміново викликати свої ветеринарні та хижацькі бригади, щоб розібратися з ситуацією.

Аеропорт SIA
Аеропорт SIA

Після напруженого "протистояння", леви були приспані транквілізатором.

В даний час тварини відновлюються після снодійного, і за ними доглядає група дикої природи Мандай.

Компанія SIA підтвердила, що розслідування ведеться, і повідомила в своїй заяві: "Першочерговим завданням є благополуччя левів", - сказали в SIA.

Тим часом, представник Mandai Wildlife Group повідомив, що необхідно заспокоїти пару, щоб їх можна було безпечно перевезти.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", багата дівчина після зради поїхала з собакою жити на природу.

Нагадаємо, що чоловік показав відео, на якому зняв снігову людину.

Також портал "Znaj" писав, у мережі показали дуже милого вовка.