У соціальній мережі розмістив дуже дивний і навіть страшний відеоролик, на якому можна побачити снігову людину. Дивна фігура дійсно нагадує мавпоподібну істоту, один користувач навіть зізнався, що він «буде какати в штани» від побаченого.

Відповідну публікацію розмістив на порталі «Daily Star»

У кліпі, який зняли в Джорджії, США, фігура, схожа на відомого звіра, існування якого так і не доведено остаточно, сидить навпочіпки в густому лісі.

Можна побачити, як мавпоподібна істота встає і щось робить.

Потрібно помітити, що фігура – дуже висока і масивна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Хоча деякі люди вважають, що це був жартівник в костюмі, є інші, які думають, що запис міг бути ще одним ключем до розгадки таємниці Саскватча.

Відео розмістили в Instagram на сторінці @cryptiduniversity, де регулярно публікуються кліпи із загадковими істотами.

Один глядач написав: "Кращі кадри, які я бачив за останній час, я розумію, яке тремтіння я б сочив в штани, у-у-У, ця штука була".

"Сасквотч паскудить в лісі?" - прокоментував хтось інший, можливо, зазначивши присідання істоти.

Сет Брідслав, творець документальних фільмів і людина, що стоїть за продюсерською компанією Small Town Monsters, сказав Daily Star, що відео могло бути містифікацією, але залишалося місце для сумнівів.

Він сказав: "Тема здається дуже серйозною, але рух, дає можливість для деяких прийомів. Суб'єкт, здається, дивиться вниз на землю, коли він повертається, вказуючи на те, що це може бути людина в костюмі, якому важко. Це змушує мене думати, що це, скоріше, розіграш".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", жінка стверджує, що її переслідував мавпочеловек.