Кожна людина по різному переживає розрив з коханими. Хтось йде в роботу, хтось в розгульне життя, а хтось починає робити кроки на шляху до того, про що давно мріяв.

Одне ясно-як раніше вже не буде ніколи і те, покращиться або погіршиться життя після хворобливого розставання залежить тільки від самої людини.

Знала це і Ксенія Мінерва (так дівчина підписана в мережі ТікТок), яка після зради хлопця вирішила відправитися в подорож з собакою в будинку на колесах. Вона жила на безлюдному острові, в горах, а зараз вона в пошуку північного сяйва.

@kseniaminerva

за 8 месяцев жизни в доме на колёсах, это один из самых лучших дней!

♬ оригинальный звук - покорительница морей

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З першого погляду на 25-річну Ксенію з Петербурга важко повірити, що вона могла зважитися на таке. Довге волосся, зроблені губи і ідеальна модельна зовнішність - все розташовує до того, щоб отримувати коммліменти від чоловіків і забуватися з подружками в караоке. Але це дівчина зруйнувала всі стереотипи і вчинила інакше.

На даний момент вона подорожує з псом Басті вже 9 місяців і зараз знаходиться в Арктиці. Ксенія ділиться кожним моментом свого тріпу і стверджує, що в будинку на колесах нітрохи не гірше жити, ніж в комфортабельній квартирі. Вона відчуває свободу бути там, де забажає, навіть не дивлячись на небезпеки, які її підстерігають.

@kseniaminerva

Ответ пользователю @_zv_04 не у всех такой же предел путешествий , как у Вас 😉

♬ Rosyln - Bon Iver & St. Vincent

Дівчина у відео зізнавалася, що була залежна від наркотиків 8 років, в 2019 році її затягли в машину чоловіки та побили, і саме тому їй нічого не страшно. Адже звірі не в лісі, вони серед людей.

@kseniaminerva

типичный диалог в моем директе 🥲 пс я ещё стримы веду у костра на закате ☘️🌳🪵

♬ sonido original - Tik Toker

В одному з інтерв'ю вона розповіла, як зважилася подорожувати на самоті:
"До подорожей я жила в Петербурзі, де останні два роки займалася графічним моушен-дизайном. Зважитися виїхати допомогло те, що я не прив'язана до офісу. Сфера дизайну передбачає віддалену роботу, тому можна виконувати замовлення і викладати основи дизайну, відеомонтажу та обробки з будь-якої точки світу. Зараз я веду свій онлайн-курс для 450 студентів."

Хочеться відзначить, що своє Північне сяйво дівчина вже зловила, в свою першу ніч в Арктиці. І тепер вона поспішає підкорювати нові горизонти.