У середу, 15 грудня, опади нарешті покинуть Україну, тільки лише в східних областях ще проллється трохи дощу зі снігом. Довгоочікуваного сонця ми не дочекаємося, в цей день буде похмуро і тужливо. Температура повітря не зміниться, на стовпчиках термометрів вдень максимум до +5, вночі холодно - до -7.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -1 до +3 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до -7 градусів.

У центральних областях температура вдень від -1 до +3 градусів, вночі – від -1 до +1 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -1 до +2 градусів, а вночі – від -3 до +2.

У східних регіонах – вдень від 0 до +4, вночі – від -1 до +4. На півдні температура повітря - від +2 до +5 градусів вдень, нічна – до +5 градусів.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Погода на 15 грудня, фото Укргідрометцентр
Погода на 15 грудня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 15 грудня в Україні

15 грудня відзначається день пророка Авакума. Наші пращури цього дня спостерігали таку закономірність: якщо в середині грудня багато снігу, буде багатий урожай трав улітку. Подальшу погоду у минулі часи 15 грудня визначали за допомогою ялинки: якщо її сухі гілки згинаються — значить будуть заметілі, а якщо вирівнюються — чекайте ясної погоди. Якщо ж цього дня йде дощ, то йтиме він ще 40 днів і тиждень.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною