Важко не погодиться, що в житті бувають дуже незручні ситуації. Однак житель штату Філадельфія зміг пробити відразу кілька "планок" і прийшло справжнє дно. Справа в тому, що чоловік зробив собі тату з ім'ям жінки, чим вивів з себе свою "гьорлфренд", адже нібито кохану звуть зовсім не так, як тепер написано на його тілі.

Про це стало відомо завдяки ролик, який в мережі TikTok опублікував тату-майстер з тієї ж Філадельфії.

Тату-майстер з Філадельфії, скріншот: TikTok
Тату-майстер з Філадельфії, скріншот: TikTok

На розміщених в мережі кадрах тату-майстер Енхелл Кейес фоном зняв конфлікт, що стався між клієнтом і його дівчиною. Майстер пояснив, що чоловік зробив татуювання з ім'ям іншої жінки на очах у партнерки. На відео чутно, як в процесі сварки його кохана голосно кричить і погрожує йому бійкою.

Ролик став вірусним і набрав 2,1 мільйона переглядів і 314,4 тисячі лайків. Користувачів мережі обурив вчинок клієнта, і вони почали критикувати його в коментарях під постом.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Найпопулярніші коментарі: "Якого біса він це зробив? Чувак сам напросився на таку реакцію", "Бідолашна дівчина", "Я чую біль в її голосі", "Мені дуже шкода цю дівчину. Ніхто не заслуговує такого ставлення до себе", "У цього мужика явно не всі вдома".

Раніше повідомляли, дівчина витратила мільйон на тату і пірсинги по всьому тілу, щоб впоратися з тривогою: "Називають потворною".

Як повідомляв Знай.uа, "Люди були шоковані": Зеленський розгулював по вулиці в сімейних трусах і з чашкою.

Знай.uа писав, поставили рекорд і хрест на своїй кар'єрі: київський тату-салон помічений у знущанні над тваринами.