Наші читачі в ці дні знають, що ми публікуємо багато корисних порад, лайфхаків і навіть рецептів, які допоможуть в новорічну ніч смачно і дешево зустріти "нове щастя". Однак є і "слуги", які можуть зіпсувати українцям настрій. Судячи з усього, народні депутати намилилися на новорічний корпоратив.

Про це стало відомо завдяки кадрам та інформації журналістів одного з українських видань.

Нардеп від "Слуги народу", любитель дешевих продуктів з Бессарабки Микола Тищенко запропонував однопартійцям відсвяткувати в заміському ресторані"Harvest". Він розташований по Обухівському шосе в Козині.

Ресторан Harvest, скріншот: Instagram
Ресторан Harvest, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Пляшка найдешевшого шампанського в цьому ресторані коштує 2650 гривень, гарячі закуски від 220 до 990 гривень. У меню навіть є бургер з мармурової яловичини з трюфелем всього за 790 гривень і камчатський краб за 450 гривень 100 грам. А ось за стейк Рібай Австралія в золоті доведеться віддати 1690 гривень за 100 грамів.

Ресторан Harvest, скріншот: Instagram
Ресторан Harvest, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, частину українців залишать без Нового року: до головної ялинки пустять тільки з сертифікатами.

Як повідомляв Знай.uа, Миколу Тищенка запідозрили у підробці covid-сертифіката: Олексій Дурнєв вказав на те, що не всі помітили.

Знай.uа писав, в українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "Виглядає на 9.99".