Відомий своїми витівками і неоднозначними висловлювання народний депутат Микола Тищенко видав новий перл. Чоловік заявив, що купує гречку по 12 гривень, а ось яловичину приблизно по 70.

Про свої закупівлі додому депутат Партії "Слуга народу" Микола Тищенко розповів у кулуарах парламенту.

У нього почали питати, що він зазвичай купує додому з продуктів на Бессарабському ринку, що в самому центрі Києва. Іноді за це відповідає дружина, іноді батьки, а іноді і він сам.

Микола Тищенко, фото: Facebook
Микола Тищенко, фото: Facebook

Журналістам він зізнався, що звик купувати продукти саме на Бессарабському ринку, і постійно дегустує там сало.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Перший шматок сала коштує від 50 до 200 гривень за кілограм. Гречка, ну, 12 гривень я купував за кілограм, 28 я купував за кілограм" - говорить Микола Тищенко про ціни на найдорожчому ринку столиці.

При цьому, також народний депутат зазначив, що ціни останнім часом не змінилися, вони такі ж, і залежать безпосередньо від енергоносіїв. Якщо в світі криза, значить піднімається і собівартість продукту, адже він якось потрапляє до нас на стіл, продовжив свою розповідь Микола Тищенко.

нардеп Микола Тищенко, фото з вільних джерел
нардеп Микола Тищенко, фото з вільних джерел

Зараз народний депутат і ресторатор більше став вживати овочі, а також м'ясо, зокрема яловичина. Вартість її, на думку Миколи Тищенка, від 50 до 70 гривень за кілограм. Колись він бачив навіть за 20 гривень за кілограм.

Варто відзначити, що за даними Держстату, зараз середня ціна на яловичину становить 172 гривні, але ще на початку року можна було знайти за 145 гривень. Гречка зараз в середньому на полицях в супермаркетах від 40 гривень. З початку року ціни зросли ще на п'ять гривень.

В результаті, за місяць на прожиток у сім'ї Миколи Тищенка йде не менше 5-12 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Тищенка накинулися після вечірки в карантин: через це нас не пускають до Європи.

Також Знай.ua писав, що Тищенко знову закотив вечірку на карантині для дружини, покруче "велюру"

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Тищенко розповів про куму в Раді і про те, хто навчив його розуму