Машу Єфросиніну принизила відома українка, Оля Полякова аж рот розкрила: "Як це, бути такою дурепою?"

Маша Єфросиніна з'явилася на телебаченні досить давно. Вона з юного віку стала зіркою Нового каналу і вела ранкову передачу "Підйом" з Юрієм Горбуновим. І саме тоді сталася ситуація, яка кардинально змінила Машу.

"Ми вже стали популярними і мені кажуть, що зі мною хочуть зробити перше інтерв'ю. 2000 рік, газета Сьогодні... Є щось крутіше? Інтерв'ю брала Наташа Влащенко. Я одягаю все краще відразу, на мокрих пахвах їду в ресторан на Подолі. Я сідаю з тремтячими колінами і затиснутою жопою навпроти неї, Вона включає мікрофон і дивлячись на мене задає перші питання: "Марія скажіть, як це, в кадрі бути такою дурепою?".

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Андрій Задворний - не останній? Найкрасивіші учасники "Холостячки", яким Злата Огнєвіч сказала "ні"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шоу "Холостячка-2" вже закінчилося, проте JS вирішив познайомитися ближче з його учасниками і зібрав холостяків, які відчайдушно боролися за серце Злати Огнєвіч, і поспілкувався з ними під час фотосесії в стилі"бійцівського клубу". Хлопці відповіли на одне цікаве питання: що для них означає фраза - "Боротьба за любов", - розповіли у виданні.

На опублікованих знімках Дмитро Шевченко, Андрій Хветкевич, Максим Тарапата, Максим Єжов, Роман Васильєв, Васко Младенов в шкіряному одязі, з ланцюгами, боксерськими рукавичками і розбитими лобами. Виглядає все дуже переконливо і досить правдоподібно.

Фото: JetSetter Максим Тарапата
Фото: JetSetter Максим Тарапата

Батько Володимира Зеленського відповів на критику зовнішнього вигляду президента: "Постарів"

Журналістка Наталія Мосейчук зізналася, що мала честь записати відео з батьком Зеленського, і задала йому декілька незручних питань.

"Я сказала, що ваш син постарів. Я побачила, як знаєте, батькові це слухати, але він погодився: "так, він змінився. Він став президентом. Та ну, Боже мій. Чим простіше, тим краще. Гра слів не вирішує жодної проблеми. Важливий сенс. Він змінився так, як ви сказали, напевно" - відповів Олександр Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Олена Зеленська висловилася про війну: "Може зупинити тільки любов"

Олена зараз читає "П'ять четвертинок апельсина" Джоан Гарріс. Цей твір створив якусь новорічну атмосферу, щоб можна було загорнутися в м'який плед і отримати задоволення від книги.

"Разом зі зворушливими дитячими спогадами та сімейними історіями – це книга про війну. Про її страшні наслідки навіть через покоління. Про передчасне дорослішання дітей і незрілості дорослих. Про ненависть, яку може зупинити тільки любов", - заявила Олена Зеленська.

Скрін, Instagram Зеленська
Скрін, Instagram Зеленська

Ксенія Мішина назвала справжню причину розставання з Олександром Еллертом: "Це постійний біль"

Ксенія Мішина відразу зазначила, що у них були чудові стосунки, і в них було дуже багато всього яскравого, позитивного, але були і мінуси. Різні сторони кожної людини, які повинні притертися.

"Ми намагалися це зробити, але на жаль цього не сталося. У нас були сварки, і постійні ці емоційні сплески. Я розуміла, що це занадто, і так не можна. Я відчувала в цьому себе дуже погано, і це постійний біль, її витримувати дуже складно" - каже жінка.

Основна причина сварок-робота Ксенії Мішиної, адже у неї був завантажений графік, з яким чоловік не хотів миритися.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Володимир Зеленський вирішив долю 1000 гривень для пенсіонерів: театр і книги не межа

У понеділок, 13 грудня 2021 року, глава держави обговорив з чиновниками умови програми "єПідтримка", яка передбачає одноразову виплату в розмірі тисячі гривень всім вакцинованим від коронавірусу (COVID-19) громадянам.

"Через кілька тижнів після того, як я запропонував цю програму, додані і технічно оброблені ще дві істотні опції для її розширення. Поки дві. Перша "єПідтримка" включатиме і покупку книг. Це великий плюс для нашого книговидавництва і книжкових магазинів. Також це додає програмі аудиторію-людей середнього і старшого віку", - пише Володимир Зеленський.

Тому було вирішено додати другу опцію для громадян у віці 60+, які з січня зможуть використовувати тисячу гривень за соціальними напрямками. Наприклад, для покупки ліків.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram