Президент України Володимир Зеленський досить часто ділиться з громадянами будь-якими особистими досягненнями, нововведеннями, анонсами і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і діяннями стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

У понеділок, 13 грудня 2021 року, глава держави обговорив з чиновниками умови програми "єПідтримка", яка передбачає одноразову виплату в розмірі тисячі гривень всім вакцинованим від коронавірусу (COVID-19) громадянам.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Він назвав це рішення - простим і конкретним при допомозi людям і бізнесу. Від карантинних обмежень постраждав креативний сектор, включаючи театри, музеї, кіно, а також транспортний - Ж/Д і авіація.

"Через кілька тижнів після того, як я запропонував цю програму, додані і технічно оброблені ще дві істотні опції для її розширення. Поки дві. Перша "єПідтримка" включатиме і покупку книг. Це великий плюс для нашого книговидавництва і книжкових магазинів. Також це додає програмі аудиторію-людей середнього і старшого віку", - пише Володимир Зеленський.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тому було вирішено додати другу опцію для громадян у віці 60+, які з січня зможуть використовувати тисячу гривень за соціальними напрямками. Наприклад, для покупки ліків.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Нагадаємо, економічний паспорт українця: хто зможе отримати від 10 до 20 тисяч доларів і на що їх витратити

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський натягнув бронежилет заради найвідданіших українців: "Давно б війну закінчили"

Знай.ua писав, головне за 10 грудня: стипендія в 6500 грн, знущання над Поляковою, нові забаганки Злати Огнєвіч і Зеленська про домашнє насильство