Зовсім недавно ми писали про адвоката Масі Найєм, який представляє постраждалих у смертельній ДТП, що сталася в Харкові.

Він повідомив, що 16-річний Микола Харківський, який влаштував дорожньо-транспортну пригоду на Infiniti, все ж визнав свою провину. Однак це може бути частиною плану, щоб не понести провину. А зараз автотехнічна експертиза показала, що швидкість автомобіля в момент зіткнення з Chevrolet, склала 180 кілометрів на годину. Через цей удар у 58-річного водія не було шансів - він загинув.

Микола Харківський, скріншот: Youtube
Микола Харківський, скріншот: Youtube

Результати представив Ігор Черняк, представник потерпілих.

"З'явилися результати автотехнічної експертизи у справі про ДТП на проспекті Гагаріна. В ході проведення експертизи було встановлено, що на момент зіткнення швидкість автомобіля "Інфініті" під керуванням Миколи Харківського становила 180 (!!!) км/год.", - пише він у публікації, яка зараз недоступна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ігор Черняк, скріншот: Facebook
Ігор Черняк, скріншот: Facebook

А ось Інна Данилова, яка представляє Харківського, заявляє, що ще ніяких результатів ніякої експертизи не бачила. Представник потерпілих, за її словами, порушує таємницю слідства, коли публікує подібні дані в соціальній мережі.

"Я буду знайомитися з усіма матеріалами кримінального провадження тоді, коли слідчий для мене їх відкриє. Є відповідна стадія відкриття доказів. Немає офіційного розкриття доказів", - зазначила вона.

Нагадаємо, 16-річний мажор Микола Харківський визнав провину у смертельній ДТП

Як повідомляв "Знай.ua", батькам 16-річного мажора Миколи Харківського загрожує решітка: судитимуть за двома статтями

Знай.ua писав, судимий син чиновника: що відомо про винуватця моторошної ДТП з дітьми в Харкові