На офіційній сторінці Посольства Великобританії в Києві в соціальній мережі Facebook розповіли про те, що українців Павло Лейсі став найкращим іноземним студентом Королівської академії сухопутних військ в Сандгерсті, Великобританія.

Офіційне представництво Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії повідомляє, що крім цього досягнення, хлопець отримав особливу нагороду від принцеси Анни - "Міжнародний меч".

Павло Лейсі, фото: Facebook
Павло Лейсі, фото: Facebook

Павло Лейсі продемонстрував кращі результати в навчанні, за що і отримав нагороду, яку присуджують щорічно. У Королівській академії навчалися офіцери з двадцяти шести країн світу.

"Нагороду українцю вручила Її Королівська Високість принцеса Анна на урочистій церемонії під час параду на честь Суверена. Щиро вітаємо Павла з цим важливим досягненням та бажаємо нових успіхів!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Крім "Міжнародного меча", йому вручили "Медаль за Сандхерста" Від Марка Карлтон-Сміта — від глави Генерального штабу Збройних сил Великобританії (ВСВ). Її надають іноземним кадетам за надзвичайні досягнення.

Павло Лейсі, фото: Facebook
Павло Лейсі, фото: Facebook

Павло Лейсі, фото: Facebook
Павло Лейсі, фото: Facebook

"Це характерно для висококласних офіцерів, які вступають на службу до Збройних Сил України. Павло - один з багатьох видатних офіцерів, які демонструють взаємодію з Великобританією і НАТО. Ми всі пишаємося ним і ВСУ!", - повідомляє один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, воїни ЗСУ та волонтери створили електросамокат для українських доріг: викрасти позашляховик "Буцефал" неможливо

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ поїхав на Донбас захищати Україну і "потягнув" за собою 50-річного батька: відчув провину і звільнився з заводу

Знай.ua писав, Володимир Зеленський прилетів до воїнів ЗСУ, щоб роздати подарунки перед Новим Роком: "Обов'язково переможемо"