Удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою

Із Сполучених Штатів Америки прийшли дуже трагічні новини. Так, через низку торнадо, які пройшли через територію шести штатів, загинули десятки людей. Є інформація, що торнадо на відстані понад 320 кілометрів зруйнувало житлові будинки та інші будівлі, такі як фабрики і складські приміщення. Ще є дані, що негода сильно вдарила по італійській Сицилії.

Торнадо в США, скріншот: YouTube
Торнадо в США, скріншот: YouTube

"Заборонені" пакетики змусили українців креативити - є рукавичковий лайфхак: "Розумники які..."

Для всіх українців, які вже встигли відчути на собі новий закон про заборону пластикових пакетів, з'явилися дуже цікаві новини. Справа в тому, що дуже хитрі і тямущі покупці в одному з супермаркетів Києва для овочів замість пакетиків стали використовувати рукавички. Ось такий лайфхак.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пакети в супермаркеті, скріншот
Пакети в супермаркеті, скріншот

Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, втратив свідомість"

У виконавиці є профіль і в TikTok, де з'являються забавні ролики, як і зараз. Вона прогулюється з невеликою компанією по місту, біля Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, як раптом вирішує підбігти до машини і почати перед нею танцювати.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

28-річна Настя вийшла заміж за 54-річного Едуарда, який втре ніс молоді: "Так, через гроші. Він мені замість батька"

Чоловік старший за дівчину на 26 років, але виглядає він так, що позаздрять і 30-річні. Завдяки своїй любові пара прославилася в мережі Тікток, куди вони викладають відео про свої стосунки.

Настя зізнається, що їй набридло чути від людей про те, що вона вийшла заміж за Едуарда не по любові, а через гроші або психологічні проблеми, тому їй простіше погоджуватися з такими дурницями.

Настя Рікеза і Едуард Новіков
Настя Рікеза і Едуард Новіков

Хлопець використовував доставку "Нової пошти", щоб проїхати в Одесу у великій коробці: "Рекомендуємо"

Хлопець вирішив заробити багато переглядів після того, як вирішив проїхати всередині коробки за допомогою доставки "Нової пошти" з Києва до Одеси. Він опублікував в TikTok відразу три відео, в яких демонструється процес передачі посилки на відділення, а також відчуття українця під час поїздки і фінальне - отримання коробки з хлопцем всередині.

Нова Пошта, фото знай.иа
Нова Пошта, фото знай.иа