Президент України Володимир Зеленський досить часто ділиться з громадянами будь-якими особистими досягненнями, нововведеннями, анонсами і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і діяннями стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно він вже їздив на Донбас, щоб побачитися з українськими військовослужбовцями і передати їм подарунки на честь Дня Збройних Сил України. А зараз він знову привітав наших захисників з їх вузьким святом.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Дякую, що віддано і з честю захищаєте Україну! Вітаю воїнів та ветеранів Сухопутних військ з професійним святом! 🇺🇦", - пише Володимир Зеленський у публікації.

На знімку він постав з воїнами, потискуючи одному з них, будучи в бронижилете, в шоломі. Користувачі в коментарях знову розділилися на два табори. Одні приймають поздоровлення і дякують Президенту за його діяння, а інші знаходять мінуси в його роботі і пропонують підвищити зарплати військовослужбовцям.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Спасибі🔥", "Кращий!❤", "Все б нічого, але я не хочу цю форму одягати", "Якби хотіли, давно вже війну закінчили. А так самі там і займаються мародерством😢", "Спасибі, пане Президенте!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський прилетів до воїнів ЗСУ, щоб роздати подарунки перед Новим Роком: "Обов'язково переможемо"

Як повідомляв "Знай.ua", "Люди були в шоці": Зеленський розгулював по вулиці в сімейних трусах і з чашкою

Знай.ua писав, "єПідтримка" для отримання 1000 гривень Зеленського запрацює вже скоро: коли і як подавати заявку