Відомий український педіатр Євген Комаровський часто дає поради батькам щодо виховання, лікування або догляду за дітьми. До нього прислухається як старше покоління, так і молодь, адже його поради насправді дієві.

На цей раз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано 9.4 мільйона осіб, він розповів чи нормально, коли дитина часто хворіє на ГРЗ.

Так, за словами Євгена Комаровського немає нічого страшного, якщо у дитини часто ГРЗ і вона одужує природним шляхом. Такий процес вважається цілком нормалям і не шкідливим.

Доктор Комаровський, фото: Instagram
Доктор Комаровський, фото: Instagram

"Якщо дитина хворіє на ГРЗ часто, нехай навіть дуже часто, але одужує природним чином без ліків - так нехай хворіє, ходить в дитячий сад, нехай взагалі робить, що хоче. Це не шкідливо - так хворіти і одужувати", — розповів доктор Комаровський.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Дитячий садок, скріншот
Дитячий садок, скріншот

Варто відзначити, що доктор Комаровський мав на увазі не водити дитину хворою на ГРЗ в дитячий сад, а ті випадки, коли батьки приймають рішення зовсім не відвідувати його через часті хвороби дитини. Коли дитина хвора на ГРЗ її можна залишити на кілька днів вдома, щоб організм відновився.

Нагадавши, Доктор Комаровський назвав основні причини розладу сну у дітей: "Головні ліки це..."

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Раніше повідомляв Знай, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла