Євген Комаровський розповів про основні правила заморозки продуктів. Відповідне відео з'явилося на його офіційному ютуб-порталі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним.

Євген Комаровський, instagram.com/doctor_komarovskiy
Євген Комаровський, instagram.com/doctor_komarovskiy

На його офіційній ютуб-сторінці 3,17 мільйона фоловерів, які активно лайкають і коментують кожне його відео. Там він публікує випуски знаменитої передачі"Школа доктора Комаровського".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Зокрема, в одному з випусків шоу український педіатр розповів, як правильно заморожувати продукти в холодильнику.

Доктор Комаровський, фото: Instagram
Доктор Комаровський, фото: Instagram

Він зазначив, що в холодильнику вкрай важливо мати вільне місце для циркуляції повітря. Протилежна ситуація в морозилці - там не повинно бути вільний час. Туди можна покласти холодоелемент, щоб надати першу медичну допомогу. Це дозволяє зберігати оптимальні параметри навіть при відключенні електрики.

Основні правила зберігання продуктів в холодильнику

  • Заморожувати треба холодне;
  • Заморожувати треба малими порціями;
  • Якщо ми самі організуємо заморозку, потрібно звертати увагу на упаковування: використовувати спеціальні поліетиленові пакети або місткості;
  • Перед самостійним заморожуванням овочів, їх слід порізати на шматочки, а потім запустити на тридцять секунд в окріп або пар. І тільки після цього можна заморожувати;
  • Заморожування не вбиває шкідливі бактерії.
  • Зберігати потрібно тільки якісні продукти.

Нагадаємо, отруєння дитини грибами: доктор Комаровський заборонив самолікування і показав інструкцію "виживання". За словами педіатра, при підозрі на отруєння грибами необхідно негайно звернутися до лікаря. У такій ситуації самолікування протипоказано.

Раніше повідомляли, що 22 - річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів-красуням заборонили їсти. Анна Гантт в опублікованому зверненні розповіла історію, яка сталася з нею на останньому кастингу на модний показ. Про це дівчина детально розповіла у своєму емоційному зверненні в мережі TikTok.

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів - 22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках.