Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченка: "Як можна було?

Григорій Решетник показав шанувальникам фрагмент з пост-шоу, яке вже встигли відзняти, але на телеекранах воно з'явиться в п'ятницю, 10 грудня. У кадрі можна побачити самого телеведучого, Злату і Дмитра Шевченка, якого співачка відкинула у фіналі.

Варто відзначити, що багато фанатів засудили артистку за вибір у бік другого претендента, Андрія Задворного, і з моменту останнього випуску на неї вилилося чимало хейта.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Олена Зеленська згадала важке минуле, яке змушує її піклуватися про малюків: "Діти з недитячими поглядами"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Олена Зеленська розповіла українцям про міжнародну організацію "ЮНІСЕФ", яка вже протягом 75-и років захищає дитячі права і життя, забезпечує безтурботне дитинство, освіту, здоров'я і рівні можливості для кожного. Як повідомила перша леді, це був один з найгучніших і найпотужніших проектів ООН, який спочатку був покликаний нагодувати всіх дітей. Зараз цей фонд присутній в 190 країн світу.

Перша леді поділилася важливою новиною - тепер вона співпрацює з офісом ЮНІСЕФ в Україні. Віднині Зеленська разом з цією організацією просуватиме свої основні проекти, над якими працює вже довгий час - Безбар'єрність в Україні і реформа шкільного харчування.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

В українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "Виглядає на 9.99"

У київських супермаркетах з'явилася у продажу черешня за нечувані 1500 гривень за кілограм. Про це повідомили в співтоваристві «Україна в шоці». За свідченнями автора фото, кілограм черешні в магазині мережі "Сільпо" коштує, як 10 кілограмів м'яса.

«На фото ягідка чекає щасливого покупця в "Сільпо". Взяли б?», - запитують в співтоваристві.

На знімку видно, що «золота» черешня насправді не кращої якості, і виглядає пом'ятою. При цьому цінник на продукт шокує навіть не найбідніших українців. Хто може дозволити собі поласувати ягідкою, незрозуміло.

Україну накриють потужні лавини в снігопади: Укргідрометцентр назвав зони небезпеки

У ДСНС попередили про сніголавинну небезпеку третього рівня. У частині країни очікуються сильні снігопади і хуртовини.Трапиться це вже в середу, 8 грудня на високогір'ї Івано-Франківської області. Також, можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях. Рятувальники рекомендують утриматися від походів на високогір'ї, так як це може варто вам життя.

7 грудня - на високогір'ї Івано-Франківської області. 7-8 грудня-на високогір'ї Закарпатської області, у середньогір'ї Львівської області.

"Погодні умови можуть призвести до порушення звичного руху транспорту", — йдеться в повідомленні Львівського гідрометрцентру.

Небезпека, фото: ДСНС
Небезпека, фото: ДСНС

У МОЗ заговорили про вакцинацію дітей від 5 років, Віктор Ляшко повідомив деталі: "Ми дозволили"

Віктор Ляшко повідомив, що станом на 7 грудня в Україні вже вакцинували понад 40 тисяч дітей старше 12 років. До того ж він додав що незабаром можуть дозволити прищеплювати і більш молодших.

"Ми дозволили вакцинуватися проти COVID-19 дітям від 12 років. У деяких країнах світу вже почали вакцинувати дітей старше 5 років. Я думаю, у нас виробник вакцин швидко зареєструє зміни в інструкції, і це теж можна буде зробити", — сказав міністр.

Вакцинація, скріншот: YouTube
Вакцинація, скріншот: YouTube