Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Цього разу дружина Президента розповіла українцям, як йдуть справи з реформою шкільного харчування, якою вона займається вже тривалий час. Як заявила Олена Зеленська, за три місяці вона з міністрами та іншими важливими представниками встигла об'їздити безліч українських областей, де вона і представила всім батькам школярів, замовникам і спонсорам стратегії щодо розвитку реформи.

"Смачно, як у школі!" – скаже колись ваша дитина. І запостить шкільний обід у інстаграмі. А ви, батьки, знатимете, що у звичайній шкільній їдальні точно нагодують якісно, корисно, і гроші на перекус із кіоску не знадобляться. Так має бути й обов’язково буде", - написала Зеленська.

Відомо, що у форумі бере безпосередню участь відомий кулінар і зірка проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко. Саме він придумав для школярів нове меню і підтримав реформу першої леді.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Олена Зеленська також запропонувала запровадити в українських школах так звані уроки культури харчування, де дітям розповідатимуть про користь правильної їжі та її споживання.

"Наша мета – не лише нагодувати дітей корисними стравами, а й сформувати ставлення до їжі. Кому, як не школі, дати дітям перші уроки з культури харчування? Не просто нагодувати, а виростити здорове й обізнане покоління", - написала перша леді.

Нагадаємо, Олена Зеленська доторкнулася до вічного і запропонувала зробити це всім українцям: "Має бути доступним"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська показала найбільшу братську могилу, як за часів Голодомору - нагадує Бабин Яр: "Не шкодували ні жінок, ні дітей"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська розповіла про українців те, чого ніхто не знав - таким може бути навіть ваш сусід: "Кожен 10, хто їде..."