Олена Зеленська підняла тему працевлаштування інвалідів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Дружина українського президента розповіла, що в магазинах іноді можна зустріти таблички: "Вас обслуговує касир з порушеннями слуху". Коли вона побачила вперше дану табличку, то подумала, що це хороша тенденція, а роботодавці, які це роблять, молодці.

" Сьогодні бачилася якраз із такими роботодавцями на відкритті Тижня інклюзивності та різноманіття @danoneukraine. Рік тому до спільноти «Бізнес без бар’єрів» приєдналися перші 10 компаній, тепер їх уже понад 20. Вони долають бар’єри в усіх проявах – беруть на роботу людей, незалежно від їхнього фізичного стану, віку, статі.", - повідомила перша леді.

За словами Олени Зеленської, ці тенденції говорять про соціальну відповідальність, яка є синонім людяності. Перша леді впевнена, що весь бізнес в Україні і сама країна такою обов'язково стане.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Таким має бути кожен бізнес і вся країна. І вони такими обов’язково стануть. Бо що більші можливості в кожного – то більші вони в усіх нас", - розповіла Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська навчила українок розривати коло насильства: "я змогла-зможеш і ти". Перша леді України Олена Зеленська навчила українок розривати коло насильства

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська заговорила про жорстокість будинку і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість

Також "Знай.ua" писав, Володимир Зеленський зник з пивом, ще й дівчину з собою прихопив. Неофіційні фотографії глави держави в пабі з келихом пива були видалені їх автором.