Ще до початку зими, 28 листопада 2021 року, стартував Різдвяний піст, який входить в четвірку найдовших постів протягом усього року. Бо він триває цілих 40 днів.

Зараз ми поговоримо про велике свято 4 грудня - Введення в храм Пресвятої Богородиці. У цей день можна попросити у Діви Марії заступництва і допомоги на весь рік. І найголовніше, підібрати правильну молитву. Ми запропонуємо вам одну з таких, яку обов'язково потрібно прочитати кожному.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

***

Пресвята і велика Діва, обраниця Господа нашого, ти принесла себе в жертву і залишила грішний світ для великої мети служити Богу. Не залиш своїх рабів y їх молитвах про праведність і віру щирою. Захисти і проведи по життю з мудрістю своєю. Благодать твоя нехай допоможе нам знайти віру справжню, позбавити від гордині, жадібності і дурості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Даруй знайти досконалість духовне і навчити дітей наших жити в мирі і чистоті душевній. Моли Бога про спасіння наших грішних душ і висвітлюй шлях тернистий своїм світлим поглядом. Нехай не залишить Господь чад своїх в хвилини слабкості і труднощі. Амінь.

***

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

У цей день заборонено укладати церковні шлюби, шити, прати, ображатися, злитися, давати в борг і найголовніше - прибирати.

Нагадаємо, день Прокла: сходіть до церкви, окропити будинок і забудьте про лазню 3 грудня

Як повідомляв "Знай.ua", 2 грудня - святого Авдеї Радетеля: історія, традиції, народні прикмети і що потрібно зробити, щоб отримати захист від фінансових проблем

Знай.ua писав, день Святого Матвія - найближчого учня Ісуса Христа: що обов'язково потрібно зробити 29 листопада на початку Різдвяного посту