Дружина президента Володимира Зеленського Олена теж намагається зробити життя в Україні кращим.

Жінка не надто часто, але все ж періодично розповідає про те, що їй вдалося зробити, що станеться в майбутньому або про важливі проекти. Зараз вона зізналася, що їй вдалося доторкнутися до мистецтва, в одному з музеїв Львова, де експонують роботи геніального барокового скульптора Йоганна Пінзеля.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Олена додала, що в цьому закладі можна взяти аудіогід, щоб вивчити витвори на слух. До того ж, там можна доторкнутися до самих скульптур, які були надруковані на 3D-принтері.

"Безбар'єрність в музеї скрізь – від під'їзду до костелу кларисок, де він розташований, до тактильних експонатів і зрозумілої навігації всередині. Вже скоро Музей Пінзеля у Львові відкриє двері для відвідувачів - приходьте, діліться враженнями в соцмережах. Впевнена, що ваші відгуки надихнуть інші музейні заклади також ставати безбар'єрними", - зазначила Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир і Олена Зеленські. Фото: Офіс Президента України
Володимир і Олена Зеленські. Фото: Офіс Президента України

Дружина президента подякувала Тарасу Возняку, директору мережі львівських музеїв, а також Мінкульту за зміни, а Megogo - за те, що вони зайнялися створенням аудіогіду.

Нагадаємо, Олена Зеленська показала найбільшу братську могилу, як за часів Голодомору - нагадує Бабин Яр: "Не шкодували ні жінок, ні дітей"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла про українців те, чого ніхто не знав - таким може бути навіть ваш сусід: "Кожен 10, хто їде..."

Знай.ua писав, Олена Зеленська пояснила, на які таблички варто звертати увагу в супермаркеті: "Таким повинен бути кожен"