Жінка вирішила захистити свою доньку, яку закидали сніжками, і побила неповнолітнього "кривдника".

Інцидент стався в Черкаській області, в містечку Шпола. За матеріалами судового слідства, донька обвинуваченої жінки повернулася зі школи в сльозах і заявила, що недалеко від будинку старшокласники закидали її сніжками.

Жінка негайно пішла з'ясовувати стосунки з кривдниками доньки. Вона побачила компанію підлітків 10-13 років, підійшла і запитала, хто з хлопців закидав сніжками її дитину. Однак налякані школярі розбіглися. Залишився лише один хлопчик. Саме на нього жінка і накинулася і завдала ударів кулаками і долонями по обличчю не менше трьох разів. Медики діагностували у хлопчика струс мозку, рану на верхній губі і синяк на переніссі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Підліток повідомив, що того дня він з друзями повертався зі школи. І ніяких дівчаток сніжками не закидав. Напад агресивної жінки став для нього повною несподіванкою. Свою провину обвинувачена не визнала.

Суд визнав жінку винною і їй тепер належить виплатити штраф у розмірі 1700 гривень і ще 7000 гривень – в якості моральної і матеріальної компенсації потерпілому школяреві.

Нагадаємо, відсутність місць і дисципліни: українці розповіли про переваги та недоліки дитячих садків

Як повідомляв Знай.uа, комунальники влаштували побоїще лопатами: "Ми чистимо у дворі, а ви з даху скидаєте"

Також портал Знай.uа писав, що одурманені карантинами українці побилися в черзі в лікарні: не гірше за Мортал Комбат