Українка виявила в бургері, купленому в одному з магазинів великої мережі "Сільпо", шматок поліетиленового пакету.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Черговий негативний відгук надійшов від мешканки міста Одеси. Нічого не віщувало біди - дівчина купила цілком апетитний на вигляд бургер у відділі кулінарії в магазині "Сільпо", і під час трапези дістала зі своєї вечері шматок поліетиленового пакета.

"Шматок пакету в бургері з #Сільпо в ТЦ Fontan Sky", - написали в публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Скріншот з Telegram-каналу "чорний список"
Скріншот з Telegram-каналу "чорний список"

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Наявність виявленого одеситкою "пластика" може говорити тільки про недбале ставлення співробітників кухні або магазину до своєї роботи, що є неприпустимим.

Скріншот з коментарів Telegram-каналу "чорний список"
Скріншот з коментарів Telegram-каналу "чорний список"

Раніше ми писали про те, що українці купили готову курку зі шлунком, набитим кормом - майже як фарширована: "Додатковий гарнір"

Нагадаємо, що супермаркет розплодив мишенят поруч з пончиками: "Потрібно запекти в булці". Українців підкорила маленька мишка, яка сховалася в кондитерському відділі.

Як повідомляв Знай.uа, українцям продали запліснявілу рибку, зате лимончик не забули: апетитніше не стало

Також портал Знай.uа писав, що дитині потрапила в тарілку гусениця в шкільній їдальні, але кухарі закрили очі: "Сама підкинула"