Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і Відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зовсім недавно Українка розповіла про неприємну ситуацію після того, як замовила собі куртку в одному з Instagram-магазинів. Їй довелося чекати ТТН (Номер відстеження) протягом двох днів, але в підсумку нічого не прийшло.

Супермаркет, скріншот: Youtube
Супермаркет, скріншот: Youtube

У підсумку її заблокували, залишили без грошей і без куртки. А ось шахраї, які володіють цим профілем, досі продовжують працювати. А зараз хтось зафіксував, як у закладі Epic Cheeseburger Cafe у Львові, вулиця Галицька, 15, кухар готує бургери голою рукою.

"Ти хто? Одягни маску нормально, у тебе вуса видно. Одягни маску нормально, ти працюєш. Ти бургер тримаєш в руці. У тебе маска не надіта нормально, який ПЛР-тест", - говорив відвідувач.

Кухня, скріншот: Youtube
Кухня, скріншот: Youtube

"Він взяв ніж, щоб булку розрізати, а той почав ссати в штани😂 о боже, у кухаря ніж, вбивця, замах на життя булки😂", "Господи, він весь день на кухні працює, миє руки і, можливо, навіть дезінфікує, або ви думаєте що рукавички, якими він буде чіпати все підряд - врятують?", - пишуть користувачі в iнтернеті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українка ледь не з'їла черв'яка разом з цукеркою: "З крихт від усього що попало"

Як повідомляв "Знай.ua", українці впарили прострочене на цілий рік желе - діти залишаться без десерту: "Це перебір"

Знай.ua писав, українець нарвався на хамство в магазині через "безцінну" ковбасу - "Міняй зовнішній вигляд, манери, говір"