На комунальників напав чоловік з лопатою. Про це повідомляє прес-служба АТ Харківобленерго.

Подія трапилася в Харківській області 29 листопада об 11.00. У селище Слатине приїхали співробітники АТ "Харківобленерго" для того, щоб відключити електроустановку. Справа в тому, що мешканець будинку заборгував більше п'яти тисяч гривень.

Однак з будинку вийшов чоловік, який озброївся лопатою. Одного працівника він вдарив, а також пошкодив транспорт комунальників лопатою. У результаті співробітники комунального закладу були змушені викликати правоохоронців.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

До цього співробітники АТ» Харківобленерго " вже виїжджали на відключення за цією адресою, але після цього споживач самовільно підключався до електромережі.

Раніше повідомляли, у Харкові перед " чорною п'ятницею "підняли ціну на Старі товари і прикрилися розпродажем:" Все, що потрібно знати...".

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" пробила дно в електричці з діркою замість дверей: "вентиляція" на морозі. Покупці в одному з торгових центрів Харкова побачили дуже чіткий обман-перед днем знижок на старі цінники наклеїли ціну вище, а потім вирішили давати знижку.

Знай.uа писав, йдемо в Європу? Продавщиця наплювала на пенсіонерку з розбитою головою. Справа в тому, що на вулиці Гагаріна в Харкові, на вході в м'ясний магазин спіткнулася Літня жінка. Вона розбила голову в результаті цієї події, але дивує не це... а те, що продавщиця зовсім ніяк не відреагувала на цю ситуацію.