Поліція Чернігівської області представила українцям свій новий проект - інтерактивну онлайн-карту поліцейських станцій у громадах.

На офіційній сторінці МВС України в соцмережі Facebook розмістили інформацію стосовно проекту, який був створений за ініціативою начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимира Нідзельського.

За допомогою інтерактивної онлайн-карти громадяни зможуть швидко знайти місцезнаходження поліцейської станції в будь-якому куточку Чернігівської області та звернутися за допомогою. Також буде можливість прокласти маршрут до найближчої станції.

Інтерактивна онлайн-карта
Інтерактивна онлайн-карта

Щоб скористатися картою, потрібно відсканувати вказаний QR-код, або ж знайти потрібну інформацію через посилання на офіційній сторінці поліції Чернігівської області в Facebook.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Інтерактивна карта стане в нагоді як жителям громади, так і туристам", - зазначили в публікації.

Раніше ми писали про те, що коп прострілив напарнику ногу після дрімучого нагляду за злочинцем у лікарні: "Спросоння здалося"

Нагадаємо, що неуплачені штрафи за порушення ПДР і заборгованість по аліментах: хто і за що може відібрати машину в українців

Як повідомляв Знай.uа, лікарня замість солодощів: дітям підсунули небезпечну хімію під виглядом цукерок

Також портал Знай.uа писав, що діти залишилися без батьків: безжальний чоловік забрав життя молодят через місце на стоянці